Liefde voor yoga

Compassie en mededogen voor de medemens, de dieren en de natuur, omdat dat we met alles verbonden zijn.

Nicole Ramakers voltooide een drie jarige yogadocent opleiding onder leiding van yoga docent Ad van Hassel aan de yoga school Centre Amsterdam. Hier behaalde zij in de disciplines asana-pranayama het diploma tot yogadocente in 2009.

Nicole studeerde bij nationale en internationale erkende yoga leraren van Asthanga, Iyengar, Pilates en Hatha-yoga. Zij volgde talrijke workshops en diverse lezingen over yoga, anatomie en blesseures bij Ted Willemsen; fysio- en manueel therapeut in Amsterdam.

Bij yoga docente Donna Farhi in Amsterdam heeft Nicole een intensieve yoga workshop gevolgd. Ook heeft zij diverse yoga workshops bijgewoond bij yoga docent Leo Peppas van Yogayoga school in Amsterdam.

Nicole heeft in het lesgeven haar eigen stem gevonden op het gebied van de diverse vormen van yoga, yoga filosofie en de kunst van het ontspannen.

Haar yoga lessen worden door haar leerlingen als fijn en ontspannend ervaren.
Nicole neemt haar verantwoording voor haar leerlingen serieus tijdens de yoga les maar ze vraagt ook van haar leerlingen zelf verantwoording te nemen. Ze moedigt aan en vindt het belangrijk om te luisteren naar de eigen stille innerlijke taal van het lichaam.